[Lirik] Saiki Tresnaku Yo Mung Nggo Kowe

Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Tak pasrahke kabeh sak rogone
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo kowe
Ra bakal tak sia-siake
Mugo aku ro kowe iso tekan Saklawase

*
Saiki tresnaku yo mung nggo kowe Tak pasrahke kabeh sak rogone
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo kowe Ra bakal tak sia-siake
Mugo aku ro kowe iso tekan Saklawase

No comments:

Post a Comment