[Lirik] Nella Kharisma - Nangis Sak Tenane (feat. Ilux)

nangis batinku saiki kelingan sampean
nong jero ati iki kulo tasek sayang
sepurane kulo bien ninggalke
sak temene mageh kangen slirane

mung siji dungaku iki kanggo awakmu
mugo kowe seneng urip karo bojomu
rausah mbok pikirne aku iki ning kene
senajan ati perih ra bakal tak ketokne

nangis batinku saiki kelingan sampean
nong jero ati iki kulo tasek sayang
sepurane kulo bien ninggalke
sak temene mageh kangen slirane

mung siji dungaku iki kanggo awakmu
mugo kowe seneng urip karo bojomu
rausah mbok pikirne aku iki ning kene
senajan ati perih ra bakal tak ketokne

mung siji dungaku iki kanggo awakmu
mugo kowe seneng urip karo bojomu
rausah mbok pikirne aku iki ning kene
senajan ati perih ra bakal tak ketokne

No comments:

Post a Comment