[Lirik] Lintang Piscesa - Dibuang Sayang

awale aku wis curigo
yen kowe meneng meneng duwe roso
tak sawang mripatmu, kau memendam rindu
mendem roso tresno ning koncoku huuu

 saiki nyesel tak rasakne
biyen kowe tak kenalno de’e
bingung ku nyikapi, ku terlanjur perih
dibuang sayang, tak terusno jurang

rujak nanas gulane jowo
atiku panas, pacar direbut konco
langit peteng udan gerimis
njoboku seneng, ning atiku nangis

saiki nyesel tak rasakne
biyen kowe tak kenalno de’e
bingung ku nyikapi, ku terlanjur perih
dibuang sayang, tak terusno jurang

rujak nanas gulane jowo
atiku panas, pacar direbut konco
langit peteng udan gerimis
njoboku seneng, ning atiku nangis

rujak nanas gulane jowo
atiku panas, pacar direbut konco
langit peteng udan gerimis
njoboku seneng, ning atiku nangis

No comments:

Post a Comment