lirik lagu andum roso happy asmara

lirik lagu andum roso happy asmara

lirik lagu andum roso happy asmara

Sadar aku seng keliru
Pancen kabeh kui salah ku
Ntresnani awak mu kui
Kahanan mu wes karo wong liyo

Remuk'e roso atiku
Bent aku seng cukup nerimo
Cuwone batin ku iki
Aku ra iso nyanding awak mu

Aku ra ngiro
opo seng tak roso
Malah gawe
atiku loro

Aku lilo dadi seng kepiro
Penting koe iso andum roso
Aku lilo dadi seng kepiro
Penting koe iso andum tresno

Aku lilo dadi seng kepiro
Penting koe iso andum roso
Aku lilo dadi seng kepiro
Penting koe iso andum tresno

Remuk'e roso atiku
Bent aku seng cukup nerimo
Cuwone batin ku iki
Aku ra iso nyanding awak mu

Aku ra ngiro
opo seng tak roso
Malah gawe
atiku loro

Aku lilo dadi seng kepiro
Penteng koe iso andum roso
Aku lilo dadi seng kepiro
Penting koe iso andum tresno

Aku lilo dadi seng kepiro
Penteng koe iso andum roso
Aku lilo dadi seng kepiro
Penting koe iso andum tresno

No comments:

Post a Comment