[Lirik] Ilux - Ngene Salah Ngono Salah (Mundur Alon Alon 2)

umpomo kowe dadi aku
raiso nuruti karepmu
salah bener kowe golek menangmu dewe
aku ra betah suwe-suwe urip karo kowe

 sepisan pindo aku meneng wae
terus malah aku sing mok salah-salahne
aku kudu piye ngadepi kowe
leh ngono aku tak urip dewe

arep ngene salah, arep ngono salah
kowe paling bener kok aku sing panggah salah
ngomong ngene salah, ngomong ngono salah
suwe suwe aku sing ora betah

arep ngene aku salah, arep ngono aku salah
yen ngene carane mending aku ngajak pisah

sepisan pindo aku meneng wae
terus malah aku sing mok salah-salahne
aku kudu piye ngadepi kowe
leh ngono aku tak urip dewe

arep ngene salah, arep ngono salah
kowe paling bener kok aku sing panggah salah
ngomong ngene salah, ngomong ngono salah
suwe suwe aku sing ora betah

arep ngene salah, arep ngono salah
kowe paling bener kok aku sing panggah salah
ngomong ngene salah, ngomong ngono salah
suwe suwe aku sing ora betah

arep ngene aku salah, arep ngono aku salah
yen ngene carane mending aku ngajak pisah

No comments:

Post a Comment