[Lirik] Ilux - Matur Suwun

Dik tenangno atimu
kabeh iki mung kanggo sliramu
merantau ke kota
tuk menghalalkanmu
mugi gusti pengeran ngijabahi

 megawe adoh omah
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
sing tak karep siji biso njogo ati
ugo diparingi lancar rezeki
gek ndang cepet bali

kesuwun marang janjimu
wis gelem nompo atiku
setia lan ora nuntut
nerimo opo anane

matur nuwun sayangku
wis sabar nganteni aku
tresnaku marang sliramu
gawe mulyane genep uripku

megawe adoh omah
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
sing tak karep siji biso njogo ati
ugo diparingi lancar rezeki
gek ndang cepet bali

kesuwun marang janjimu
wis gelem nompo atiku
setia lan ora nuntut
nerimo opo anane

matur nuwun sayangku
wis sabar nganteni aku
tresnaku marang sliramu
gawe mulyane genep uripku

No comments:

Post a Comment