[Lirik] Ilux - Ikhlasno (feat. Vita Alvia)

aku wes ra kuat
nahan banyu motoku
kelingan esem lan guyumu

loro tenan atiku
kowe medot tresnoku
mergo wong tuwomu ora setuju

mungkin terakhir kalinya
ku bilang padamu
aku iki sayang awakmu

putusen aku, ikhlasno aku
ini semua demi kebaikanmu
hapus air matamu, cepat move on dariku
kan ku kenang masa indah denganmu

aku wes ra kuat nahan banyu motoku
kelingan esem lan guyumu
loro tenan atiku, kowe medot tresnoku
mergo wong tuwomu ora setuju

mungkin terakhir kalinya
ku bilang padamu, aku iki sayang awakmu

putusen aku, ikhlasno aku
ini semua demi kebaikanmu
hapus air matamu, cepat move on dariku
kan ku kenang masa indah denganmu

putusen aku, ikhlasno aku
ini semua demi kebaikanmu
hapus air matamu, cepat move on dariku
kan ku kenang masa indah denganmu

No comments:

Post a Comment