[Lirik] Ilux ID - Masio Sek Sayang

Sak temene ati iki wis entek entekan
Njajal sak isone aku nahan
Tapi opo doyo wis ora ono tenogo 
Sampe mati roso aku

Tapi untung aku sadar kowe sopo
Pas atimu perih kowe moro
Sepurane saiki aku ra biso nrimo
mung di butuhno pas atimu loro

 Kurang opo kabeh tak turuti 
Penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
Tapi kowe tego, kok yo tego mentolo terus ngelarani

Catu ati iki durung mari 
Saiki mbok tambahi manasi ati
Njenengan ngeten tenan 
Tak iklasno sampean
Masio sek sayang

Tapi untung aku sadar kowe sopo
Pas atimu perih kowe moro
Sepurane saiki aku ra biso nrimo
mung di butuhno pas atimu loro

Kurang opo kabeh tak turuti 
Penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
Tapi kowe tego, kok yo tego mentolo terus ngelarani

Catu ati iki durung mari 
Saiki mbok tambahi manasi ati
Njenengan ngeten tenan 
Tak iklasno sampean
Masio sek sayang

Njenengan ngeten tenan 
Tak iklasno sampean masio sek sayang

No comments:

Post a Comment