[Lirik] Ilux ID - Lali Carane Perhatian

wes kadung jeru tresno iki
sing wes tak kekne kanggo kowe
nanging balesane semu

opo pancen kowe wes lali
carane nguwehi perhatian
neng aku, wes ra koyo biyen

emboh soko opo atimu
kowe tego ngapusi aku
saiki wes ketoro
gawe topeng ning ngarepku

aku wes bosen, aku wes bosen
tresnoku tibake mbok manfaatne
timbang tak terus teruske
malah gawe ati owah
mending aku tak mundur wae

wes kadung jeru tresno iki
sing wes tak kekne kanggo kowe
nanging balesane semu

opo pancen kowe wes lali
carane nguwehi perhatian
neng aku, wes ra koyo biyen

emboh soko opo atimu, kowe tego ngapusi aku
saiki wes ketoro, gawe topeng ning ngarepku

aku wes bosen, aku wes bosen
tresnoku tibake mbok manfaatne
timbang tak terus teruske malah gawe ati owah
mending aku tak mundur wae

timbang tak terus teruske malah gawe ati owah
mending aku tak mundur wae

No comments:

Post a Comment