chord dan lirik lagu pamer bojo didi kempot

chord dan lirik lagu pamer bojo didi kempot

chord dan lirik lagu pamer bojo didi kempot

(Intro) C F C Am Em
F G Em Am
F G C
C F C
koyo ngene rasane wong nandang kangen

Am Em
rino wengi atiku rasane peteng

F G Em Am
tansah kelingan kepengen nyawang

F Dm G
sedelo wae uwis emoh tenan

(Intro) F G

C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi

Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni

F G Em Am
nangis batinku nggrantes uripku

F G C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

(Intro)

Am Em F Am Em
Am Em F G C

(Chorus)

C Em
dudu klambi anyar

F
sing ning njero lemariku

Dm
nanging bojo anyar

G
sing mbo pamerke ning aku

Intro F G C

C Em
dudu wangi mawar

F
sing tak sawang ning mripatku

Dm
nanging kowe lali

G
nglarani wong koyo aku

F G
ning opo seneng aku

Em Am
yen mung nggawe laraku

F G C G
pamer bojo anyar ning ngarepku

C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi

Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni

F G Em Am
nangis batinku nggrantes uripku

F G C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

Intro:Am Em F Am Em

Am Em F G C

(Chorus)

C Em
dudu klambi anyar

F
sing ning njero lemariku

Dm
nanging bojo anyar

G
sing mbo pamerke ning aku

(Intro) F G C

C Em
dudu wangi mawar

F
sing tak sawang neng mripatku

Dm
nanging kowe lali

G
nglarani wong koyo aku

F G
ning opo seneng aku

Em Am
yen mung nggawe laraku

F G C
pamer bojo anyar ning ngarepku

F G
ning opo seneng aku

Em Am
yen mung nggawe laraku

F G C
pamer bojo anyar ning ngarepku

(Outro) C 

No comments:

Post a Comment